dimecres, 7 de desembre del 2016

La meva vida

A la USEE hem pensat en engegar un projecte anomenat "La Meva Vida", a continuació us deixem la circular que vam enviar a les famílies per tal d'explicar-los en que consistia i demanar-los la seva col·laboració:


Benvolgudes famílies,

Aquest curs a la USEE, dins de les sessions d’Habilitats Socials, ens agradaria engegar un nou projecte i necessitem la vostra col·laboració per tal de dur-lo terme.

Treballarem un projecte titulat “la meva vida” i consistirà en que cada alumne tingui una petita caixa on dins hi guardi records i moments del seu naixement i primera infància. Podem guardar-hi fotografies, objectes, joguines, roba de nadó o qualsevol altre objecte que hagi sigut significatiu pel vostre fill/a.
Ens agradaria que els expliqueu al vostre fill/a com va ser el seu naixement, quan va pesar, qui va venir a veure’l, quan li va sortir la primera dent, quan va dir la primera paraula, com menjava, com dormia, anècdotes... es tracta que passeu una bona estona parlant amb els vostres fills per tal que després puguin compartir les seves vivències i experiències amb la resta de companys.
Aquests relats ens ajudaran a treballar les emocions des de la seva pròpia experiència a través de la infància i poc a poc anar fent un petit recorregut de la seva vida.

Cal remarcar que es tindrà molta cura amb tot el material que els alumnes portin i es retornarà a casa només acabem l’activitat.

                                                 Moltes gràcies per la vostra col·laboració, La USEE

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada